Gourmet, Café & Event
- Cafe
- Bageri
- Jord til bord
- Gastro
- Events
- Mad og sundhed
- Cafe catering
- Mad og Event
- Foodtruck
- Butik
- Take out
Vi producerer hver dag en lækker salatbar og en varm hovedret, som tager udgangspunkt i fra jord til bord konceptet, vores have hold dyrker grøntsager, som vi høster og bruger i produktion af madvarer.
Vi sørger for forplejning til vores interne møder, vi bager derfor ofte vores egne kager og brød.
Vi producerer produkter til butik SAJL, som f.eks. marmelade, saltmandler, småkager m.m. Vi sørger for, at vores fællesarealer er pæne og rene.
I vores værksteder på Alsvej skaber vi træningsbaner, hvor der er fokus på, at medarbejderne kan udvikle sig og arbejde med deres drømme og mål. Vi tager afsæt i borgerens funktionsniveau og ressourcer, og vores ønske er at skabe et trygt miljø, hvor vi kan støtte og motivere medarbejderne til at udvikle sig og tilegne sig nye færdigheder samt have en rigtig god hverdag med indhold der er meningsgivende for den enkelte.